Înscrierea copiilor în clasa pregătitoare 2022

 • Înscrierile încep din 𝟏𝟏 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐
 • Părinții ai căror copii împlinesc vârsta de 6 𝑎𝑛𝑖 𝑝â𝑛ă 𝑙𝑎 𝑑𝑎𝑡𝑎 𝑑𝑒 31 𝑎𝑢𝑔𝑢𝑠𝑡 2022 𝑖𝑛𝑐𝑙𝑢𝑠𝑖𝑣 𝑎𝑢 𝑜𝑏𝑙𝑖gați𝑎 de a înscrie copiii la clasa pregătitoare
 • Părinții ai căror copii împlinesc vârsta de 6 𝘢𝘯𝘪 î𝘯 𝘱𝘦𝘳𝘪𝘰𝘢𝘥𝘢 1 𝘴𝘦𝘱𝘵𝘦𝘮𝘣𝘳𝘪𝘦 – 31 𝘥𝘦𝘤𝘦𝘮𝘣𝘳𝘪𝘦 2022 𝘪𝘯𝘤𝘭𝘶𝘴𝘪𝘷 𝘱𝘰𝘵 î𝘯𝘴𝘤𝘳𝘪𝘦 𝘤𝘰𝘱𝘪𝘪𝘪 în clasa pregătitoare, daca nivelul lor de dezvoltare este corespunzător, astfel:
  a. În situația în care copiii 𝑎𝑢 𝑓𝑟𝑒𝑐𝑣𝑒𝑛𝑡𝑎𝑡 𝑔𝑟ă𝑑𝑖𝑛𝑖ț𝑎, înscrierea la clasa pregătitoare se face la solicitarea scrisă a părinților, în baza recomandării eliberată de grădinița respectivă:
  b. În situația în care copiii 𝑛𝑢 𝑎𝑢 𝑓𝑟𝑒𝑐𝑣𝑒𝑛𝑡𝑎𝑡 𝑔𝑟ă𝑑𝑖𝑛𝑖ț𝑎 sau 𝑠-𝑎𝑢 î𝑛𝑡𝑜𝑟𝑠 𝑑𝑖𝑛 𝑠𝑡𝑟ă𝑖𝑛ă𝑡𝑎𝑡𝑒, evaluarea acestora se realizează de către Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională (CJRAE) Constanța
 • 𝗗𝗼𝗰𝘂𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗻𝗲𝗰𝗲𝘀𝗮𝗿𝗲:
  a. Cerere-tip
  b. Act de identitate părinte
  c. Certificat de naștere copil
  d. Recomandare de înscriere la clasa pregătitoare (𝘥𝘰𝘢𝘳 pentru copiii care împlinesc vârsta de 6 ani între 1 septembrie – 31 decembrie 2022)
  e. Părinții divorțați depun la înscriere dovada modului în care se exercită autoritatea părintească și la care dintre ei a fost stabilită locuința minorului.

Categories:

Tags:

Comments are closed