Un proiect creat si coordonat de Prof. Grosu Eduard Alin.

Pentru început, ce sunt NFT-urile? Un NFT trebuie gândit ca act digital de proprietate combinat cu un certificat digital de autenticitate.

Un NFT poate fi atașat unui fișier digital: o fotografie, un desen, un cântec, un video – orice până la urmă. Persoana care deține NFT-ul poate spune deci ceva de genul “chiar și dacă există alte copii în lume, NFT-ul arată că eu dețin originalul și că am drepturi de proprietate asupra lui”.

Colecția noastră de NFT-uri ruleaza pe tehnologia Elrond: Elrond Network a fost creat de un român, Beniamin Mincu împreună cu o echipă antreprenorială foarte puternică. Acești oameni au adus o viziune unică în spatele proiectului. Elrond este o rețea tip blockchain publică și se dorește a fi de peste 1000 de ori mai performantă decât ceea ce este acum Bitcoin.

Procesul de „Minting” al unui NFT înseamnă, în termeni mai simpli, publicarea unică a jetonului dvs. pe blockchain pentru a-l face transferabil. Mint SmallGiants pe Trust Market.

First ever school fundraising on blockchain with unique NFTs made by students. Even the Smallest Giant can make a huge impact. Prima strângere de fonduri școlare pe blockchain cu NFT-uri unice realizate de elevi. Chiar și cel mai Mic Gigant poate avea un impact uriaș.

Mulțumim.

Categories:

Comments are closed