jOCURILE PROSPER:

Peștera – Reușite, Oportunități, Succes, Progres, Educație, Realizări

Despre

Un proiect educațional inovator de tip activitate extrașcolară ce încurajează spiritul pionieresc și excelența în rândul elevilor de la Școala Gimnazială nr. 1 Peștera. Prin această inițiativă, elevii noștri sunt încurajați să exploreze oportunități noi de învățare, să își manifeste inițiativele și să obțină reușite remarcabile. De la competiții academice și științifice, la proiecte creative și sociale, PROSPER îi încurajează pe elevi să depășească limitele și să se implice activ în dezvoltarea lor personală și educațională. Prin această inițiativă, elevii noștri sunt inspirați să fie pionieri în căutarea cunoașterii și în realizarea propriilor proiecte, dezvoltându-și abilitățile, creativitatea și încrederea în sine. Jocurile PROSPER sunt mai mult decât o competiție, ele sunt o ocazie de a cultiva o mentalitate de succes și de a încuraja excelența în educație și realizările elevilor din cadrul Școlii Gimnaziale Nr.1 Peștera.  

PROSPER: E.A.R.Th.I.C. partea 2 2022-2023

VIVID – Videoclipuri Inspirante, Vizuale, Inovatoare, Dinamice

Concursul VIVID este un eveniment captivant organizat în cadrul proiectului PROSPER, Elevii participanți la concursul VIVID sunt încurajați să creeze videoclipuri care să inspire și să transmită mesaje pozitive, să fie vizual atrăgătoare și să includă elemente inovatoare în ceea ce privește conținutul, montajul și efectele vizuale. Videoclipurile trebuie să fie dinamice și captivante, astfel încât să atragă publicul și să comunice mesajul dorit într-un mod eficient.

Instructiuni, reguli si sfaturi: Click aici   Termen: 30.04.2023 

Programe si aplicatii gratuite de editat video: Click aici

Premii: Diploma, Medalie, Nota 10, Surpiza dulce, și multe altele.

Proiectul se face individual sau în echipe de maxim 4 elevi. Toate clasele 5-8

Proiect finalizat – Facebook
PROSPER: E.A.R.Th.I.C. partea 1 2022-2023

Proiectul EARThIC se concentrează pe combinarea conceptelor de artă și tehnologie pentru a-i învăța pe elevi despre importanța reciclării și cum aceasta poate ajuta la protejarea mediului înconjurător. Prin intermediul acestui proiect, elevii vor avea oportunitatea să exploreze diferite materiale și tehnologii pentru a crea opere de artă care promovează reciclarea.

1. Descarc aplicația xPortal.

2. Îmi fac cont pe xPortal.

3. Deschid xPortal și, în colț, dau click pe Hub apoi pe Xoxno și la căutare caut SmallGiants.

4. Fac un proiect în care combin ideea de artă și tehnologie pe tema reciclării.

5. Ma inspir de pe internet și cu ChatGPT.

Premii: Diploma, Medalie, Nota 10, Între 0.1 și 0.5 egld, și multe altele.

Proiectul se face individual sau în echipe de maxim 3 elevi.  Clasele 7A-7B

Urmărește pagina de Facebook a Școlii Gimnaziale Nr.1 Peștera pentru a rămâne la curent cu toate noutățile!